Sunt Cristina, va multumesc pentru vizita!
Cos cumparaturiSubtotal:0,00 RON

0761461898

Termeni si conditii

Folosirea acestui website si plasarea unei comenzi online semnifica aceeptul dumneavoastra privind termenii si conditiile mai jos mentionate.

Administratorul site-ului Articole crosetate si tricotate (www.articole-crosetate.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

 

Obligatiile utilizatorilor

 

Utilizatorii sunt obligati sa furnizeze date corecte si reale la plasarea unei comenzi, date ce vor ajuta la o buna desfasurare a relatiei cu dumneavostra. Orice suspiciune legata de veridicitatea datelor introduse ne ofera posibilitatea sa recurgem la o verificare suplimentara sau chiar la neonorarea comenzii plasate.

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite doar în scopul declarat al acestui site (pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletine informative periodice etc).
Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Produse oferite

 

Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a putea comanda de pe acest wesite. Acest wesite are o comanda minima de 50 ron , TVA inclusa. Specificatiile produselor disponibile pe acest wesite sunt detaliate in pagina fiecarui produs.

 

Anumite produse pot deveni indisponibile in stoc la un moment dat, administratorul siteului neavand obligatia de a anunta clientul de stocul disponibil in timp real. Anumite produse pot suferi modificari de poze, specificatii, pret sau stoc in orice moment – administratorul siteului nu are obligatia de a anunta clientii sau vizitatorii website-ului de aceste modificari.

 

Toate fotografiile prezentate pe website sunt cu titlu de prezentare, acestea putand diferi in functie de stocurile disponibile si mana de lucru folosita (produsele fiind manufacturate sunt unice) -se respecta intocmai valoarea produsului final si aspectul general. Pentru a pastra o buna relatie cu clientii nostrii fiecare comanda va fi livrata doar dupa acordul clientului, acord ce se va da in urma fotografiilor primite pe email cu produsul ce se va livra.

 

Desi facem eforturi de a realiza fotografii care sa ofere o imagine cat mai clara a culorilor , totusi, culoarea pe care o vedeti dumneavoastra depinde si de monitorul utilizat. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare: intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine.
Toate masurile sunt aproximative, pentru ca fiecare produs are anumite particularitati. Pentru a oferi un produs care sa corespunda cerintelor dumneavoastra poate exista posibilitatea de a va cere informatii suplimentare privind marimea produsului.

 

Metode de comanda

 

 1. Comenzi online

   

Poti comanda online oricare din produsele aflate pe stoc, fiecare comanda fiind procesata in timp real.

 

Pentru a comanda online pe website-ul www.articole-crosetate.ro trebuie sa:

 • alegi produsul dorit

 • citesti cu atentie specificatiile, descrierea produsului, sa observi pretul si disponibilitatea lui

 • alegi cu atentie marimea, culoarea sau materialul din care va fi realizat produsul

 • daca este produsul potrivit pentru tine, adauga produsul in cos

 • apesi butonul finalizeaza comanda

 • in acest punct poti finaliza comanda ca si utilizator neinregistrat sau sa iti faci cont

 • completezi datele tale (numite de facturare)

 • completezi datele de livrare cu atentie

 • alegi data de livrare, intervalul orar aproximativ, noteaza mesajul atasat comenzii si orice alte comentarii ai pentru noi

 • selectezi metoda de plata

 • revizuiesti cu atentie inca o data comanda la nivel de bucati comandate, pret, taxe

 • apesi butonul finalizeaza comanda

 

  1. Comenzi telefonice

    

Administratorul siteului poate prelua oricand comanda ta telefonic. Oricare ar fi produsele de interes, ne poti suna oricand pentru a-ti raspunde la orice tip de intrebari si pentru a prelua comanda ta. Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda nou pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat administratorul siteului de eventuale erori survenite. Nu vom fi responsabili pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie.

 

 

 

Haine crosetate, articole crosetate, comenzi crosetate, articole pentru bebelusi, haine pentru bebelusi, fuste crosetate, bluze crosetate, crosetate femei, crosetate dama, comanda crosetate, haine crosetate unicat,hainute pentru bebelusi, caciulite crosetate, hanorac crosetat, rochite crosetate, trusou botez crosetat,, modele crosetate, botosei crosetati, palariute crosetate, palaii dama crosetate, hainute crosetate pentru bebelusi

Surte date istorice despre crosetare Crosetul, cunoscuta din timpuri straveci, s-a dezvoltat pe parcursul secolelor, devenind în zilele noastre unul din cele mai frumoase pasiuni. Cine stie sa croseteze poate confectiona multe lucruri frumoase si necesare în viata. Un ghem de ata si un mic instrument-croseta -ofera posibilitati nelimitate.Alegerea atei, a ornamentului si modelului, confectionarea articolului propriu-zis—toate acestea captiveaza.