Sunt Cristina, va multumesc pentru vizita!
Cos cumparaturiSubtotal:0,00 RON

0761461898

Daca ai ajuns aici inseamna ca esti in cautarea unui bolerou crosetat care sa ti se potriveasca. Aici vei gasi o serie de modele de bolerouri crosetate, modele de inspiratie adunate de-a lungul timpului de pe diferite siteuri de specialitate. Toate modelele se pot reproduce in proportie foarte mare, insa imi rezerv dreptul (cu acordul tau, bineinteles) sa modific fiecare articol pe care-l realizez pentru a-i conferi unicitate si pentru a ti se potrivi perfect.

Bolerouri crosetate dama

   

Seteaza descrescator
pe pagina

   

Seteaza descrescator
pe pagina
Haine crosetate, articole crosetate, comenzi crosetate, articole pentru bebelusi, haine pentru bebelusi, fuste crosetate, bluze crosetate, crosetate femei, crosetate dama, comanda crosetate, haine crosetate unicat,hainute pentru bebelusi, caciulite crosetate, hanorac crosetat, rochite crosetate, trusou botez crosetat,, modele crosetate, botosei crosetati, palariute crosetate, palaii dama crosetate, hainute crosetate pentru bebelusi

Surte date istorice despre crosetare Crosetul, cunoscuta din timpuri straveci, s-a dezvoltat pe parcursul secolelor, devenind în zilele noastre unul din cele mai frumoase pasiuni. Cine stie sa croseteze poate confectiona multe lucruri frumoase si necesare în viata. Un ghem de ata si un mic instrument-croseta -ofera posibilitati nelimitate.Alegerea atei, a ornamentului si modelului, confectionarea articolului propriu-zis—toate acestea captiveaza.