Sunt Cristina, va multumesc pentru vizita!
Cos cumparaturiSubtotal:0,00 RON

0761461898

Toate modelele din aceasta categorie sunt adunate de-a lungul timpului de pe diferite siteuri de specialitate, modele care nu sunt realizate de mine, dar pe care le pot realiza. Modelele realizate de mine vor respecta diagrama initiala, forma articolului crosetate, dar la fiecare articol voi adauga ceva care sa-i confere unicitate. Va rog sa tineti cont ca modelele realizate de mine vor semana cu modelele de inspiratie, dar nu vor fi identice, diferentele fiind date de firul folosit la realizarea modelului, de marimea modelului.

Pentru inspiratie

   

Seteaza descrescator
pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

   

Seteaza descrescator
pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Haine crosetate, articole crosetate, comenzi crosetate, articole pentru bebelusi, haine pentru bebelusi, fuste crosetate, bluze crosetate, crosetate femei, crosetate dama, comanda crosetate, haine crosetate unicat,hainute pentru bebelusi, caciulite crosetate, hanorac crosetat, rochite crosetate, trusou botez crosetat,, modele crosetate, botosei crosetati, palariute crosetate, palaii dama crosetate, hainute crosetate pentru bebelusi

Surte date istorice despre crosetare Crosetul, cunoscuta din timpuri straveci, s-a dezvoltat pe parcursul secolelor, devenind în zilele noastre unul din cele mai frumoase pasiuni. Cine stie sa croseteze poate confectiona multe lucruri frumoase si necesare în viata. Un ghem de ata si un mic instrument-croseta -ofera posibilitati nelimitate.Alegerea atei, a ornamentului si modelului, confectionarea articolului propriu-zis—toate acestea captiveaza.