Sunt Cristina, va multumesc pentru vizita!
Cos cumparaturiSubtotal:0,00 RON

0761461898

Informatii despre livrare

Livrarea produselor comandate de dumneavostra se face prin Posta Romana, taxele de livrare nu sunt incluse in pret, acestea calculandu-se separat, fiind platite de catre client. La comenzi mai mari de 150 ron, la care se percepe un avans, veti beneficia de o reducere de 50% din valoarea transportului, iar la comenzi peste 200 ron veti beneficia de transport gratuit.

La cererea clientului livrarea se poate face si printr-un sistem de cuirerat rapid (Fan Curier), taxele de livrare si rambursul banilor fiind suportate de catre client. La comezi mai mari de 250 ron veti beneficia de o reducere de 50% din valoarea transportului prin serviciul de curierat rapid (Fan Curier)

Haine crosetate, articole crosetate, comenzi crosetate, articole pentru bebelusi, haine pentru bebelusi, fuste crosetate, bluze crosetate, crosetate femei, crosetate dama, comanda crosetate, haine crosetate unicat,hainute pentru bebelusi, caciulite crosetate, hanorac crosetat, rochite crosetate, trusou botez crosetat,, modele crosetate, botosei crosetati, palariute crosetate, palaii dama crosetate, hainute crosetate pentru bebelusi

Surte date istorice despre crosetare Crosetul, cunoscuta din timpuri straveci, s-a dezvoltat pe parcursul secolelor, devenind în zilele noastre unul din cele mai frumoase pasiuni. Cine stie sa croseteze poate confectiona multe lucruri frumoase si necesare în viata. Un ghem de ata si un mic instrument-croseta -ofera posibilitati nelimitate.Alegerea atei, a ornamentului si modelului, confectionarea articolului propriu-zis—toate acestea captiveaza.