Sunt Cristina, va multumesc pentru vizita!
Cos cumparaturiSubtotal:0,00 RON

0761461898

Despre noi

Numele meu este Cristina si sunt pasionata de lucrul manual, in special de crosetat si tricotat. Tot timpul am cautat o solutie ca aceasta pasiune sa devina activitatea mea de zi cu zi, sa ofer si celor din jur placerea de a purta articole de imbracaminte unice.

Pentru ca lucrul manual implica daruire, timp si pasiune am hotarat ca in paginile acestui site sa regasiti atat produse realizate de mine, cat si produse realizate de alte persoane pasionate de lucrul manual, precum si o multime de modele de inspiratie pe care le pot realiza la comanda, dar la care voi adauga acel detaliu care face diferenta, detaliu ce ii fa conferi articolului crosetat sau tricotat unicitatea pe care o cauti.

Haine crosetate, articole crosetate, comenzi crosetate, articole pentru bebelusi, haine pentru bebelusi, fuste crosetate, bluze crosetate, crosetate femei, crosetate dama, comanda crosetate, haine crosetate unicat,hainute pentru bebelusi, caciulite crosetate, hanorac crosetat, rochite crosetate, trusou botez crosetat,, modele crosetate, botosei crosetati, palariute crosetate, palaii dama crosetate, hainute crosetate pentru bebelusi

Surte date istorice despre crosetare Crosetul, cunoscuta din timpuri straveci, s-a dezvoltat pe parcursul secolelor, devenind în zilele noastre unul din cele mai frumoase pasiuni. Cine stie sa croseteze poate confectiona multe lucruri frumoase si necesare în viata. Un ghem de ata si un mic instrument-croseta -ofera posibilitati nelimitate.Alegerea atei, a ornamentului si modelului, confectionarea articolului propriu-zis—toate acestea captiveaza.