Sunt Cristina, va multumesc pentru vizita!
Cos cumparaturiSubtotal:0,00 RON

0761461898

Cum platesc

Comenzile efectuate pe siteul www.articole-crosetate.ro se vor plati in sistem "Ramburs" la primirea coletului.

Prin sistem "Ramburs" se intelege ca veti plati contravaloarea comenzii la Posta cand mergeti sa ridicati coletul. Sosirea coletului iti va fi anuntata printr-un aviz postal pe care il vei primi acasa. Daca in 3-5 zile de la confirmarea prin email a trimiterii comezii nu primiti avizul postal va rog sa mergeti la oficiul postal de care apartineti pentru a verifica sosirea coletului.
Exista posibilitate primirii coletului direct la adresa solicitata prin intermediul unui curier rapid.
Valoarea comenzii dvs nu include si valoarea transportului, de aceea acesta va fi platit separat.


Pentru comezile mai  mari de 150 ron se va solicita achitarea unui avans de 50%, prin mandat postal, mandat online sau prin western union.

Haine crosetate, articole crosetate, comenzi crosetate, articole pentru bebelusi, haine pentru bebelusi, fuste crosetate, bluze crosetate, crosetate femei, crosetate dama, comanda crosetate, haine crosetate unicat,hainute pentru bebelusi, caciulite crosetate, hanorac crosetat, rochite crosetate, trusou botez crosetat,, modele crosetate, botosei crosetati, palariute crosetate, palaii dama crosetate, hainute crosetate pentru bebelusi

Surte date istorice despre crosetare Crosetul, cunoscuta din timpuri straveci, s-a dezvoltat pe parcursul secolelor, devenind în zilele noastre unul din cele mai frumoase pasiuni. Cine stie sa croseteze poate confectiona multe lucruri frumoase si necesare în viata. Un ghem de ata si un mic instrument-croseta -ofera posibilitati nelimitate.Alegerea atei, a ornamentului si modelului, confectionarea articolului propriu-zis—toate acestea captiveaza.