Sunt Cristina, va multumesc pentru vizita!
Cos cumparaturiSubtotal:0,00 RON

0761461898

Comenzi si returnari

Orice comanda pe siteul www.articole-crosetate.ro se va livra conform intelegerii intre cele doua parti, respectand timpul de executie specificat pe site, conditiile de plata.

Deoarece fiecare comanda va fi livrata doar dupa primirea de catre client o unei fotografii a produsului creat, returnarea comenzii este posibila doar in cazuri exceptionale cum ar fi ca produsul comandat sa fie prea mic pentru dumneavoastra sau pentru copilul dumneavoastra. Daca produsul respecta intocmai dimensiunile furnizate de dumneavoastra si acesta nu vi se potrivestea, nu se poate returna.

 

In cazul returnarii, cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, precum si o parte din costul produsului (contravaloarea materialului la care se adauga 20% din valoarea totala a produsului).

Haine crosetate, articole crosetate, comenzi crosetate, articole pentru bebelusi, haine pentru bebelusi, fuste crosetate, bluze crosetate, crosetate femei, crosetate dama, comanda crosetate, haine crosetate unicat,hainute pentru bebelusi, caciulite crosetate, hanorac crosetat, rochite crosetate, trusou botez crosetat,, modele crosetate, botosei crosetati, palariute crosetate, palaii dama crosetate, hainute crosetate pentru bebelusi

Surte date istorice despre crosetare Crosetul, cunoscuta din timpuri straveci, s-a dezvoltat pe parcursul secolelor, devenind în zilele noastre unul din cele mai frumoase pasiuni. Cine stie sa croseteze poate confectiona multe lucruri frumoase si necesare în viata. Un ghem de ata si un mic instrument-croseta -ofera posibilitati nelimitate.Alegerea atei, a ornamentului si modelului, confectionarea articolului propriu-zis—toate acestea captiveaza.