Sunt Cristina, va multumesc pentru vizita!
Cos cumparaturiSubtotal:0,00 RON

0761461898

In aceasta categorie veti gasi o serie de modele de bluze crosetate, realizate de mine sau de colaboratoarele mele, cat si o serie de modele crosetate de inspiratie, modele pe care le putem realiza cu mare dragoste pentru dumneavoastra. Daca nu gasesti nimic care sa corespunda exigentelor tale nu ezita sa ne trimiti pe mail (info@articole-crosetate.ro) o fotografie cu modelul crosetat preferat si noi il vom realiza pentru tine.

Bluze crosetate

   

Seteaza descrescator
pe pagina

   

Seteaza descrescator
pe pagina
Haine crosetate, articole crosetate, comenzi crosetate, articole pentru bebelusi, haine pentru bebelusi, fuste crosetate, bluze crosetate, crosetate femei, crosetate dama, comanda crosetate, haine crosetate unicat,hainute pentru bebelusi, caciulite crosetate, hanorac crosetat, rochite crosetate, trusou botez crosetat,, modele crosetate, botosei crosetati, palariute crosetate, palaii dama crosetate, hainute crosetate pentru bebelusi

Surte date istorice despre crosetare Crosetul, cunoscuta din timpuri straveci, s-a dezvoltat pe parcursul secolelor, devenind în zilele noastre unul din cele mai frumoase pasiuni. Cine stie sa croseteze poate confectiona multe lucruri frumoase si necesare în viata. Un ghem de ata si un mic instrument-croseta -ofera posibilitati nelimitate.Alegerea atei, a ornamentului si modelului, confectionarea articolului propriu-zis—toate acestea captiveaza.